Om mig

Presentation

Jag heter Saimy Swärd och just nu jobbar jag med turistinformation

Jag har arbetat på olika skolor i Jönköpings län och utbildat elever i filmpedagogik och filmande. Dessutom håller jag i kurser för seniorer som vill lära sig mer om smartphones, datorer och sociala medier.

Jag har tidigare arbetat som projektledare, produktionsassístent, videoreporter och forskare. Mitt kunskapsområde är stort och skiftande med allt från datorer och webbutveckling, till arbete med sociala medier, fotografering, filmning, projektledning, publika framträdanden, handledning och regi av barn och vuxna, manusförfattande och skrivande av olika sorters texter, protokoll och manualer för interna arbetsverktyg, tekniskt datastöd samt arrangemang av mindre events.

Foto: Kristoffer Söderlund

CV

Turistinformatör, anställning september 2019 -.

Filmpedagog, frilans, 2017-2019. Planerar och genomför filmworkshops för elever inom Jönköpings län. Planerar och genomför kurser inom sociala medier och kommunikationsteknologi.

Lärare, 2015–2017. Utbildning av elever i svenska språket inom Eksjö kommun.

Frilans, Journalist, 2013–2015. Planering och utförande av webbsidor.

Arcada University, forskningsassistent, 2013–2014.

YLE Finnish Broadcasting Company, Journalist, 1997–2013.  Produktion och manusskrivande för TV. Programledare. Filmande, regiarbete, klipp av TV-program. Planering och utvecklade av webbsidor.

Vill du se hela min CV föreslår jag ett besök på min profil på LinkedIn